Duyurular
Hukuk Klinikleri Uygulamaları Kapsamında Sakarya Adliyesi 1. Aile Mahkemesi Ziyareti

Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri, Merkezimizin "Hukuk Klinikleri Dersi" kapsamında Sakarya Adliyesi 1. Aile Mahkemesinde gerçekleştirilen duruşmaya katıldılar. Merkez müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Rumeysa PARTALCI ve Fakültemiz öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Irmak KORUCULU'NUN katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte duruşma sonrası Hakim Sn. Ayşe KAYA SAYDAM'ı ziyaret eden öğrencilerimiz ayrıca ilk sorgunun alınma sürecini izlediler. Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüğünde adli görüşme odaları ve çocuk teslimi işlemleri ve süreçleri hakkında bilgi edindiler.

(16.04.2024)