Duyurular
Fakülte Öğrencilerimiz Tarafından Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi'ne (şönim) Ziyaret Gerçekleştirildi.
Fakülte öğrencilerimiz tarafından Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi'ne (ŞÖNİM) ziyaret gerçekleştirildi.

Hukuk klinikleri çalışmaları kapsamında fakülte öğrencilerimiz Merkez Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Rumeysa Partalcı beraberinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi'ne (ŞÖNİM) ziyaret gerçekleştirdi. Uzman Klinik Psikolog Aleyna Kaş tarafından öğrencilerimize Merkez ve faaliyetleri hakkında bilgilendirmenin yapıldığı ziyarette mağdurların başvuru süreci, başvurularının değerlendirilmesi ve onlara sağlanan imkânlar üzerine bilgi alışverişleri gerçekleştirildi.