Duyurular
“2021-2025 Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Kapsamında Sakarya İl Eylem Planı Bağlamında Kadına Yönelik Şiddet Konferansı Düzenledi.
“2021-2025 Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Kapsamında Sakarya İl Eylem Planı Bağlamında Kadına Yönelik Şiddet Konferansı düzenledi.

Sakarya Üniversitesi Hukuk Klinikleri Uygulama ve Araştırma Merkezi (SAHUKMER) ve Hukuk Fakültesi iş birliğiyle "2021-2025 Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Kapsamında Sakarya İl Eylem Planı Bağlamında Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Konferansı" düzenlendi.

SAÜ Hukuk Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Irmak Koruculu ve Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) Psikoloğu Tuğba Alphayta'nın konuşmacı olarak katıldığı konferansta kadına yönelik şiddetin tanımı, çeşitleri ve hukuki boyutları ile şiddetin önlenmesinde ŞÖNİM'in rolü ele alındı.

Konferans sonunda katılımcılara SAHUKMER müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Rumeysa Partalcı tarafından katılım belgeleri takdim edildi.